Bli en del av Scandinavian Mixed

Vi tror på att bygga varumärke tillsammans med våra partners. Utifrån sponsorstrukturen skapar vi unika rättigheter som optimerar ditt företags aktivering. Vi är övertygande om att du får mer valuta för pengarna om vi tillsammans har ett syfte med det vi gör. Scandinavian Mixed blir en del av er befintliga kommunikationsmix som skapar associationer som stärker ert varumärke. Vi skräddarsyr lösningar för att optimera ditt företags partnerskap.

Scandinavian Mixeds olika partnerskap är konstruerade av fyra grundpelare, Association, Exponering, Relation och Hållbarhet

Main
Partner

Som main partner når ni en bred målgrupp genom skräddarsydd exponering, stark association till ett innovativt och unikt evenemang med fokus på innovation och jämställdhet. Ni har möjlighet att möta nya potentiella kunder i egna utställningytor runt arenan. I egenskap av Main partner finns en stor möjlighet att underhålla kunder genom golfdagar, seminarier och Pro-am.

Official Partner

Som official partner når ert varumärke ut genom exponering på plats och via våra sociala kanaler. Ni träffar nya kunder i anslutning till vår utställarby. Ni har även möjlighet att underhålla kunder under golfdagar, i våra partnerlounger och Scandinavian Mixed seminarie.

Partner

Som partner träffar ni rätt kunder via vår breda målgrupp. Ni har möjlighet att bjuda in viktiga kunder till evenemanget och umgås under avslappnade former.  Ert varumärke exponeras på plats i anslutning till er aktivering

Official
Supplier

Som supplier blir ni del av en dynamisk partnergrupp. Ni får visa upp era produkter i ett exklusivt sammanhang och bidrar till att skapa ett evemang som ligger i framkant internationellt. Ert varumärke exponeras i samband med de produkter ni bidrar till evenemanget med.
Exponering
Association
Relation
Digital marknadsföring
Exponering
Association
Relation
Digital marknadsföring
Exponering
Association
Relation
Digital marknadsföring
Exponering
Association
Relation
Digital marknadsföring

Kontakt Partnerskap

I vår strävan efter att alltid ligga i framkant så har vi skapat ett evenemang som grundar sig på hållbarhet, jämlikhet och innovation, vi har skapat framtiden evenemang. Scandinavian Mixed är en plattform, perfekt lämpad för att skapa, vårda och stärka er kundrelationer. 
Tveka inte på att kontakta oss om ni vill vara en del av och associeras med ett unikt internationellt evenemang byggt på skandinaviska värderingar.

Claes Nilsson

Partnerskap
+46 (0)707 57 75 50
Claes@wedosports.se

Henrik Hilford

Partnerskap
+46 (0)734 33 68 11
Henrik@wedosports.se