PARTNER

Scandinavian Mixed är ett koncept som skapar unika möjligheter för er som Företag. Med fokus på innovation, jämställdhet och hållbarhet skapar vi en evenemang i världsklass där ni som företag kan aktivera ert varumärke på bästa sätt.

Vi har skapat olika typer av sponsorskap med innehåll som passar just ert bolag. Passa på att exponera ert varumärke i våra globala mediakanaler, bjud in era kunder för att bygga relationer, skapa en association med de värden är inbyggda i vårt unika koncept och njut av världens bästa manliga och kvinnliga golfare göra upp om samma trofé och prispott.

VI har många olika former av Sponsorskap där vi hittar en aktivering som ger maximal utväxling för just ert behov. Kontakta gärna oss för att höra om de möjligheter som finns för er. Vi tror starkt på att skapa värde tillsammans med våra partners.

KONTAKT

Henrik Hilford Brander
Mail: henrik@wedosports.se
Tel: +46 734 33 68 11

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

En mötesplats för dig och ditt företag.

Vandra upp längs allén från entrén och möts av det fantastiska Bro Hof Slott. När du rundar borggården finns alla möjligheter att strosa runt bland utställare, boka en golfresa, köpa kläder, lyssna på näringslivet och smaka av det lokala matutbudet.

En kort promenad från Slottet ner mot 18 green möts man av golfarenans hjärta. Runt 18 green finns läktare, partnerlounger och en aktiveringszon där golfen är i fokus. Här kommer man nära golfens spänning och kan njuta av att se världens bästa män och kvinnor göra upp och titeln på hål 18 eller se om nerverna håller på det ikoniska 17 hålet.

Ut mot havet på hål 16 skapar vi framtidens golfevenemang. Med musik, DJ, bar och läktare tar vi golfen till en ny nivå där birdies firas på allra bästa sätt. Ett plats att spendera hela dagen med vattnet som siluett. Stämningen från föregående år ska bevaras och utvecklas till en naturlig samlingspunkt.

KONTAKT

Henrik Hilford Brander
Mail: henrik@wedosports.se
Tel: +46 734 33 68 11

Hål 16

NäRHETEN ÄR NYCKELN

Det bästa med golf är när man kommer nära, riktigt nära och nästan kan ta på spänningen, nervositeten och spelarna. Att få se sina idoler bara någon meter bakom deras utslag eller vara där när den där 15 m putten går i är en fantastisk känsla.

Som gäst på Scandinavian Mixed kommer du riktigt nära världens bästa manliga och kvinnliga golfare. Med placeringen och bekvämligheten får ni första parkett till Skandinaviens häftigaste golfupplevelse.

KONTAKT

Henrik Hilford Brander
Mail: henrik@wedosports.se
Tel: +46 734 33 68 11