Vår Story

Världens Första Mixade Golf Turnering

I över 500 år har golfen utvecklats till att bli den sport den är idag,

en sport som bortser från kulturella, geografiska och ålders skillnader. Ett spel som testar spelarens fysiska förmåga och mentala styrka. En idrott där världselitens kvinnliga och manliga utövare tävlar i separata tävlingar, på olika banor med olika mycket prispengar…

…Det kommer snart att förändras

I Sverige, ett land i framkant vad gäller innovation och jämlikhet där golf har blivit en sport för alla, introducerar vi ett evenemang som kommer att bryta ny mark.

Sveriges bästa spelare genom tiderna, Annika Sörenstam och Henrik Stenson, kommer att stå som värdar när 78 män och 78 kvinnor tävlar mot varandra, på samma golfbana i samma tävling för första gången någonsin i världen.

Spelarnas tekniska färdigheter och mentala styrka kommer att mätas gång på gång, man mot kvinna, hål för hål, slag för slag för att i slutändan kora en vinnare

partner-intro

För att kunna genomföra ett evenemang i den här digniteten krävs stöd från näringslivet, kommuner och det svenska golfsamhället.

De höga krav som ställs på Scandinavian Mixed måste tillgodose behoven för varje intressegrupp och leverera långt mer än deras förväntningar före, under och efter evenemanget.

Scandinavian Mixed har skapat ett modernt golfevenemang som passar in i det samtida samhället.

Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntan när det gäller nutidens evenemangs upplevelse.

 

Välkommen till Scandinavian Mixed – ett evenemang för ALLA.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.