Vår Story

Välkommen till världens första mixade golftävling

I över 500 år har golfen utvecklats till den sport den är idag. Golf sätter den fysiska och den mentala förmågan på prov, utan att göra skillnad på ålder. En sport där världens bästa damer och världens bästa herrar tävlar var för sig, på olika banor och med olika prispengar. Det kommer vi nu ändra på.

Sverige är ett land där golf har blivit en sport för alla. Och ett land som är föregångare för innovation och jämställdhet. Här bryter vi nu ny mark.

På Vallda Golf & Country Club i Sverige, ska 78 män och 78 kvinnor tävla mot varandra, på samma bana, i samma tävling. För första gången någonsin i världen. Och Sveriges genom tiderna bästa spelare, Annika Sörenstam och Henrik Stenson, står som värdpar för tävlingen.

10-13 juni 2021 möts Europatourens bästa damer och herrar. Spelarnas tekniska talang och mentala styrka kommer mätas hål för hål, slag för slag utan att göra skillnad på damer och herrar. Till slut kommer en vinnare koras. Blir det en man eller blir det en kvinna?

Scandinavian Mixed är ett golfevent anpassat till 2021. Samtida och högaktuellt. En viktig plattform för entreprenörer samt fysiska och digitala kanaler. Och för att kunna genomföra ett event av den här digniteten krävs stöd från Göteborgs stad, näringslivet och Svenska Golfförbundet.

Den stora intresset för Scandinavian Mixed gör att vi verkligen vill överträffa förväntningarna på alla plan – inför, under och efter tävlingen. Det kommer bli en mäktig upplevelse för såväl företag som för privatpersoner – en tävling för alla. Välkommen!

partner-intro

För att kunna genomföra ett evenemang i den här digniteten krävs stöd från näringslivet, kommuner och det svenska golfsamhället.

De höga krav som ställs på Scandinavian Mixed måste tillgodose behoven för varje intressegrupp och leverera långt mer än deras förväntningar före, under och efter evenemanget.

Scandinavian Mixed har skapat ett modernt golfevenemang som passar in i det samtida samhället.

Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntan när det gäller nutidens evenemangs upplevelse.

Välkommen till Scandinavian Mixed – ett evenemang för ALLA.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.