Funktionärer

Allmän info

Tillsammans med två av svensk golfs största och mest framgångsrika profiler – Henrik Stenson och Annika Sörenstam skapar vi något helt unikt. 78 herrar & 78 damer tävlar mot varandra i en och samma tävling med en gemensam prispott på 1 miljon euro.

Vi vill skapa en golffest utan dess like och för att lyckas med det är du en oerhört viktig person! Vi söker glada, engagerade och driftiga funktionärer som vill vara en del av teamet som skapar ett evenemang i absolut världsklass.

Om du väljer att jobba med oss krävs att du kan förbinda dig till följande:

  • Arbetet är helt ideellt, så det utgår alltså ingen lön eller boendeersättning
  • Du kan vara tillgänglig att jobba mellan 8-13 juni (i vissa grupper även tidigare)
  • Du förbinder dig att jobba minst 4 dagar.
  • Det kan i vissa fall bli väldigt tidiga morgnar då första boll går ut runt 07.00
  • Arbetspassen är ca 6-7 timmar/dag

Vi kan i gengäld erbjuda dig följande:

  • En pikétröja, vindjacka och keps från Cross Sportswear
  • Frukost/lunch alt. lunch/fika under tjänstgöringsdagarna
  • Fri parkering och entré under tävlingsdagarna
  • 2 extra entrébiljetter
  • Några roliga dagar med fantastisk gemenskap där du kommer träffa många nya vänner och skapa nya kontakter

Tycker du detta låter kul så anmäler du dig på länken nedan.
Sista anmälningsdag är 22 mars och du får ett antagningsbesked under v. 14.

Nedan kan du läsa mer om vilka positioner du kan ansöka till. Vi försöker så långt det är möjligt ge dig ditt förstahandsalternativ, men hoppas du förstår att vissa kommer få sitt andra- eller tredjehandsalternativ. Vi kommer ta bort positioner efter hand då de blir fullt bemannade.8

Funktionärspositioner

Värd/Värdinna

Som värd/värdinna hjälper du till i vår Partner Lounge och Klubbhus och tar hand om tävlingens VIP gäster, sponsorer och partners. Du är representativ, service-minded och gillar att ta hand om människor. Du kommer stå på positioner där det är stort tryck så det krävs att du kan behålla lugnet och vara glad, trevlig och hjälpsam även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 20 år

Arbetsdagar: 10-13 juni

Funktionärsservering

Uppdraget passar för dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och möta och prata med hela personalstyrkan samt alla caddies. Du är stresstålig, prestigelös och tycker om att träffa många människor. Maten levereras från vår matleverantör, så du hjälper endast till med att ställa fram den, fylla och se till det är rent och snyggt.

Ålder minst 15 år

Arbetsdagar: 7-13 juni

Creche

Crechen är ett barnområde där spelarnas barn kan leka. Här krävs att du är väldigt ansvarsfull, älskar barn och är initiativrik. Vi ser att du jobbat med barn innan, både små och stora. Denna position kräver att du kan tjänstgöra alla dagarna då igenkänningsfaktorn för barnen är viktig. 

Ålder: Minst 18 år

Arbetsdagar: 9-13 Juni

Biljett / Entré

Din uppgift är att scanna biljetter, sälja biljetter på plats samt lämna ut undanlagda biljetter. Arbetstempot är ofta intensivt och det krävs att du gillar att möta människor och har förmågan att vara glad, trevlig och behålla lugnet även under stressiga förhållanden.

Ålder: Minst 18 år

Arbetsdagar: 8-13 juni

Chaufför / Courtesy Car

Din uppgift är att köra spelare, VIP-gäster och partners. På denna position krävs att du är serviceinriktad och ett plus är om du talar engelska och har god lokalkännedom i göteborgsområdet. Transport är en av de funktioner som öppnar först och stänger sist så det är bra om du är beredd på att jobba obekväma tider och har god körvana.

Ålder: Minst 22 år (körkort är givetvis ett krav)

Arbetsdagar: 7-13 juni

Course Service

Vi söker dig som har vana att köra golfbil samt kan orientera dig på en golfbana. Din uppgift är att fylla på vatten på alla tees, bananer, Dagsprogram, Magasin etc. Du ska vara snabb och flexibel då det ofta behöver fyllas på med kort varsel.

Ålder: Minst 18 år och det är ett krav att du har körkort för att få köra golfbilarna

Arbetsdagar: 7-13 juni

Säkerhet / Bevakning

Vi söker dig som är lugn och trygg och inte är rädd för att stoppa obehöriga som försöker ta sig in på områden de inte har access till. Uppgiften består i att se till så att enbart personer med rätt access har tillträde till visa känsliga områden på banan. Du kan t.ex. stå utanför klubbhuset, Players Lounge, VIP-läktaren m.m. Vid varje position finns en lathund att utgå från så du enkelt vet vilka som har access till just det området.

Ålder: Minst 18 år

Arbetsdagar: 7-13 juni

TV Produktion

Du kommer ingå i team som leds av ETP, European Tour Production som är ansvarig för TV sändningen. Ett spännande uppdrag där du kommer nära spelet och får följa spelarna på nära håll. Du måste ha mycket goda kunskaper i golf, vara trygg i det engelska språket, både att prata och ta emot instruktioner. Det är snabba omställningar så det krävs att du kan hålla lugnet. Funktioner inom uppdraget är att fånga upp ljudet mellan spelare/caddie, ”spotter” som meddelar vad som händer i tilldelad boll så produktionen kan styra om kameror samt ”buggie driver” som assisterar kameramännen.
Här krävs att du kan arbeta alla dagarna.

Ålder: Minst 18 år (körkort krävs för att köra golfbil)

Arbetsdagar: 10-13 juni

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.